Silky Smooth Inspiration

Silky Smooth Inspiration

Ooit stond ik er mee in de Flair, mijn obsessie voor strijken en de bijhorende perfecte plooitjes. Een ideaalbeeld dat ik van thuis uit meegekregen heb en wou aanhouden. Tot mijn lichaam enkele jaren geleden zei dat het genoeg was en ik mijn visie op het leven bijgesteld heb.

 

Sindsdien strijk ik niet meer. Maar echt niet meer. En wat een cadeau. Eentje dat ik elke vrouw toewens. Nu zweer ik bij meteen ‘mooi’ ophangen aan de wasdraad en je kledij te drogen hangen in de zon. Als je dat goed doet en tijdens het opvouwen de magie van je handen gebruikt, is strijken écht overbodig. Het geeft je zoveel meer tijd om te genieten van iets anders. Het leert je ook dat stukje perfectionisme los te laten.

 

Want weet je wat? De tijd waarin je kledij in de strijkmand ligt te wachten, dan verkreuken ze pas echt. Is er een jurk die je echt moet strijken? Hang ze na het drogen in je kast, en op het moment je ze wil aandoen, ga je er even over met een stomer of de Fix&Go spray. Zo doe ik het. Het is een filosofie die voor mij heel goed werkt, en ik jullie allen wil meegeven. Een klein cadeautje, als je ervoor open staat.

 

Ter ere van deze filosofie heb ik een collectie samengesteld die je écht niet hoeft te strijken. Want in deze drukke tijden, zijn die kleine momentjes me-time die je kan afsnoepen, goud waard. Maar uiteindelijk valt alles altijd in de plooi.

Liefs, Stefanie 💜